معرفی وبلاگ
سلام من سعی دارم مردم ایران را با مناطق مختلفی که در ایران وجود دارد آشنا کنم و در این راه به یاری شما مردم عزیز نیازمند میباشم. اگر مطالبی درباره ی منطقه،روستا یا شهر خود می خواهید در بخش نظرات بنویسید تا طی کمتر از دو هفته در وبلاگ قرار گیرد.
صفحه ها
دسته
دوستانم در تبيان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 351852
تعداد نوشته ها : 132
تعداد نظرات : 44
بازدید وبلاگ :

Rss
طراح قالب
محمد علي گل کار

از لحاظ فرهنگي جنگل رنگو داراي گرمابه قديمي – امامزاده ابراهيم مي باشد و از لحاظ طبيعي داراي طبيعت زيبا اطراف آبشار- دره هاي مسير رودخانه هاي منطقه مي باشد . و همچنين حدود 5 ساعت پياده روي در امتداد دره و رود خانه آبشار رنگو خودنمايي مي كندمكان ها و شهر هاي اصلي در مسير : از مسير پارك جنگلي و روستاي توشن در5 كيلومتري جنوب گرگان قابل دسترسي است.

•امكانات و تسهيلات تفريحي، گردشگري، حمل و نقل، اسكان و ... :

اين آبشار در 7 كيلومتري جنوب غربي گرگان واقع گرديده است. محيط پيرامون رودخانه رنگو داراي هواي خنك و لطيف و با درختان سربه فلك كشيده پوشانده شده است. هرچند آبشار رنگو ارتفاع زيادي ندارد ولي به دليل بستر نيم دايره اي كه داراي يك محل ريزش اصلي و چندين محل ريزش فرعي با حجم آب به نسبت قابل توجه، منظره اي جالب و ديدني را بوجود آورده است. اين مجموعه فاقد امكانات تفرجگاهي براي علاقمندان به طبيعت است .

•آب و هوا : سرد و معتدل

•آدرس : 15 كيلومتري جنوب غرب گرگان

•راه ارتباطي : جاده اي + پياده روي



دسته ها : گلستان
دوشنبه بیست و هشتم 9 1390

 

•دوره تاريخي : محوطه اي باستاني با آثاري از اواخر هزارة ششم پيش از ميلاد تا دورة ايلخاني درسده هفتم هجري

•معرفي : اهميت تورنگ تپه با كشفِ اتفاقي مجموعه اشيايي معروف به گنج استرآباد در 1257/1841 آشكار شد. برخي از اشياي اين مجموعه را، كه امروزه از سرنوشت آنها اطلاعي در دست نيست ، به دربار محمدشاه قاجار فرستادند (دئي ، 1969 الف ، ص 11؛ وولسين ، ص 3) و در آنجا دوبد ، ديپلمات و پژوهشگر روسيِ فرانسوي تبار، آنها را مطالعه و طرحهايي از آنها تهيه كرد. دوبد در سفري به ناحية گرگان ، محل كشف اشيا را در تورنگ تپه شناسايي و نتايج مطالعات خود را با عنوان > پژوهشي در بارة گوركانِ تازه كشف شده در حوالي استرآباد < در 1301/1884 منتشر كرد. در بهار و پاييز 1310 ش / 1931، فردريك وولسين از طرف مؤسسة امريكايي هنر و باستان شناسي ايران و موزة دانشگاه پنسيلوانيا، در تورنگ تپه حفاري كرد ( رجوع كنيد بهوولسين ، ص 1ـ2؛ دئي ، 1969 الف ، همانجا). با اينكه وي به يافته هاي مشابه با گنج استرآباد دست نيافت ، كاوشهاي او نشان داد كه قدمت آثار تورنگ تپه به هزارة چهارم پيش از ميلاد مي رسد. پس از آن بين سالهاي 1340 و 1358 ش / 1960 و 1979 م ژان دِئِي از دانشگاه ليون فرانسه ، به سيزده فصل حفاري مداوم در تورنگ تپه پرداخت كه حاصل آن تعيين گاه نگاري روشني از محوطه با نُه دورة فرهنگي بود كه يكي از مهمترين مراكز استقرار در شمال شرق ايران محسوب مي شود

•امكانات و تسهيلات تفريحي، گردشگري، حمل و نقل، اسكان و ... : تپه‌هاي باستاني هفت هزار ساله استان گلستان زمينه مستعدي را جهت تحقيقات باستانشناسي و فرصت مناسبي را براي بازديد گردشگران فراهم آورده است تپه‌هايي كه بيش از يكهزار مورد اعلام شده و هريك براساس كاوشهاي باستان شناسي برهه‌اي از زندگي، دست ساخته‌ها، معماري، دفاع ازكيان و فرهنگ مردمان دوره‌هاي مختلف ساكن در اين منطقه است. آثار بدست آمده از كاوش هاي علمي در اين تپه خاكي از سكونت انسان تا 6000 سال پيش از ميلاد در منطقه بوده و علاوه بر آثار دوران پيش از تاريخ آثاري از دوران عصر برنز (مفرغ) عصر آهن دوره اشكانيان و ساسانيان و اسلامي از اين محل به دست آمده است. آنچه كه در تورنگ تپه از همه چشمگيرتر است وجود قلعه از دوره ساسانيان (قرن سوم تا پنجم ميلادي) است كه تاريخ احداث آن به دوره اشكانيان مي رسد و همچنين يك چهار طاقي كه مربوط به قرن هفتم ميلادي مي باشد.

•آب و هوا :معتدل

•آدرس : تورنگ ‌تپه حدود 17 كيلومتري شمال شرقي گرگان و 60 كيلومتري جنوب شرقي درياي خزر واقع شده است

•راه ارتباطي : جاده اي




دسته ها : گلستان
دوشنبه بیست و هشتم 9 1390
X